Dagar
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
Timmar
0 0 0 0
0 0 0 0
Minuter
0 0 0 0
0 0 0 0
Sekunder
0 0 0 0
0 0 0 0
1-3 november 2024

GO Fotboll Cup

Tidigare GAIS OPEN

Anmäl er nu Redigera er anmälan Anmäl domare

GO Fotboll, är en cup för elit- och breddfotboll för pojkar och flickor 12-16 år. Cupen spelas alltid under slutet av höstlovet i olika delar av Göteborg. Känner du inte igen namnet? GO Fotboll hette tidigare GAIS Open, men konceptet är detsamma. Nu siktar vi på att bli ännu bättre än tidigare år och vi hoppas att ni vill vara med oss! 

2024 arrangeras GO Fotboll för femtonde året. På alla år har cupen vuxit till en av Sveriges bästa cuper. Jämbördiga motståndare, central förläggning, goda transportmöjligheter samt riktigt bra mat är några av de viktigaste anledningarna till att cupen blivit så populär. Även 2024 fortsätter vi med konceptet att genomföra cupen på tre dagar. Ni ankommer till Göteborg på torsdagskvällen och spelar sedan härlig fotboll fredag, lördag och söndag innan er avresa hem. 

GO Fotboll spelas mellan säsongerna och är en förberedande turnering inför kommande års spelform. Det innebär att lagen testar på att spela spelformen som gäller för dem kommande år. Du kan läsa mer och hitta all information med hjälp av huvudrubrikerna ovan.


Vi ombeder lag som är osäkra på om man skall anmäla sig till en bredd- eller elitklass att göra det till en breddklass. Vi genomför kontroller av anmälda lag månadsvis och lag i elitklasser kan komma att förflyttas till breddklasser om bedömningen är att lagets nivå i dagsläget inte är i enighet med övriga lag i klassen.

Anmäl ert lag nu

Säkra er plats i cupen, anmäl er idag!

0
Anmälda lag

Avgifter

Lagavgift  är obligatoriskt för alla lag  och deltagaravgift för alla tillresta lag

Läs mer...

Klasser

GO Fotboll spelas mellan säsongerna och är en förberedande turnering inför kommande års spelform

Läs mer..

Domare

Hjälp oss genom att vara domare under turneringen!

Anmäl dig som domare Redigera din anmälan

Följ dina favoriter

Ladda ner vår app till din telefon så hjälper vi dig hålla reda på allt under turneringen!

App Store Ladda ner från App Store Google Play Ladda ner från Google Play